fbpx

Rólunk

amire büszkék vagyunk

Célunk

Két olyan dolgot szerettünk volna ötvözni egy izgalmas ajándékba, amit minden nő imád: az illatgyertyákat és az ékszereket. Így születtek meg az ékszergyertyák. Szeretnénk visszaadni azt a gyerekkori érzést, amikor izgatottan vártuk, hogy mi bukkan elő egy ajándékból: illatgyertyáinkból szép lassan kerülnek elő a gyönyörű Swarovski ékszerek, ahogyan ég a gyertya.

A mai világban nagyon fontosnak tartjuk, hogy ha egy cég termékeket forgalmaz, akkor azt a lehető “legtisztábban” tegye. Ez alatt két dolgot értünk. Egyrészt a termék alapanyagai legyenek gondosan kiválogatva és csak minőségi anyagokat használjon fel. Másrészt működése közben minimális szintre csökkentse a ökológiai lábnyomát, a legkisebb mértékben szennyezze a környezetét. Ismerd meg, mi mit teszünk ennek érdekében!

A. Ildikó

Founder

Magas minőség

Gondosan kiválasztott alapanyagok

Illatgyertyáink 100% tisztaságú növényi viaszból készülnek. Illóolajaink magas minőségű olajok alaposan kiválasztott beszállítótól Angliából. Termékeink állatkísérletektől mentesek és vegán barátok. Ékszereink terén is fontos a magas minőség, ezért választottuk a világhíres Swarovski kristályaiból készült ékszereket. Felelősséggel tartozunk a környezeti hatásunkért, ezért csak környezetbarát, újrahasznosított és könnyen lebomló csomagolóanyagot használunk. Gyertyáink üvegeit pedig te is tovább tudod használni zárható tárolóként! 

Szeretettel, kézzel készítve

Minden termékünk odafigyeléssel, kézzel készül. Így tudjuk biztosítani azt a minőséget, amit mi magunk elvárunk a termékeinkkel szemben. Kézműves termékek velejárója, hogy nem minden darab tökéletesen egyforma, lehetnek apróbb különbségek egymáshoz és a honlapon szereplő képekhez képest.  A Magyarországon forgalmazott termékek Magyarországon készülnek, angol, minőségi alapanyagokból.

Bízunk benne, hogy munkánk elnyeri a tetszésedet! Bátran oszd meg velünk véleményedet vagy keress minket elérhetőségeinken, ha kérdésed van, állunk rendelkezésedre! Termékeinket pedig az alábbi gombra kattintva böngészheted:

MI A TITOK

Hogyan működik

w

Válassz egy dizájnt!

Válassz egyet gyönyörű illatgyertyáink és Swarovski kristályos ékszereink közül! 

Élvezd az exkluzív illatokat!

Dőlj hátra és élvezd a csodás illatokat, a kellemes fürdőt! Használd, ahogy eddig!

[

Csomagold ki az ékszert!

Figyeld a meglepetés ékszer előbukkanását! Ragyogjatok együtt!