fbpx

Hogyan működik

a titok
 

Hogyan kerülnek elő az ékszerek

Minden illatgyertyán és fürdőbombánk egy meglepetés ékszert rejt magában. De hogyan is kerülnek elő ezek az ékszerek?

Ékszergyertya

1.

Gyújtsd meg az ékszergyertyát és élvezd, ahogyan a kellemes illatok bejárják a szobát! Várj türelemmel, ahogy ég a gyertya és fogy belőle a viasz.

2.

Figyeld, ahogyan egy kis ezüstös csomag felbukkan a folyékony viaszban. Fújd el a gyertyát és óvatosan vedd ki a csomagot egy csipesszel vagy kanállal! Vigyázz, mert forró!

3.

Törgesd meg a csomagot papírtörlőben, majd bontsd ki! Vedd fel a gyönyörű új ékszeredet és ragyogjatok együtt! 🙂 Oszd meg az ékszert és az élményt barátaiddal és velünk! @athehungary

Fürdőbomba

1.

Bontsd ki a fürdőbombát és dobd a vízbe! Figyeld, ahogyan pezseg és illatos fürdővé varázsolja a vizet!

2.

Dőlj hátra és relaxálj a kellemes fürdőben! Közben keresd meg a kis meglepetés csomagot a vízben! Az ékszertől függően lebeghet is, de lehet, hogy elsüllyed. Oszd meg az ékszert és az élményt barátaiddal és velünk! @athehungary

Milyen ékszerekre számíts?

Minden ékszergyertyánkban és fürdőbombánkban egy 8-12.000 Ft-os Swarovski kristállyal készült ékszer található. A képeken látható ékszereket találod a termékekben, jelenleg nyakláncok és hozzájuk passzoló fülbevalókkal dolgozunk. Egyéni igényed lenne? Keress minket bátran, igyekszünk minden elképzelést valóra váltani!