fbpx

A tökéletes ajándék nőknek

Illatgyertyába rejtett Swarovski ékszerek!

Kifogytál a kreatív ajándékötletekből hölgy ismerősöd, rokonod, munkatársad számára és már csak a sablonokat ismétled? Levesszük ezt a gondot a válladról és egy szuper megoldás kínálunk neked! Két olyan dolgot ötvöztünk egy ajándékba, amit minden nő imád: az illatgyertyákat és az ékszereket.

Tudod mitől ragyog fel egy nő szeme? Az ékszerektől! Imádjuk a csillogást 🙂 Amit pedig mindig imádunk ha van ott, egy kellemes illatú illatgyertya, ami feldobja az otthonlét perceit. Magukban persze ezek is már kicsit sablonos ajándékok… Na de a kettő egyben?! Képzeld el a megajándékozott hölgy arcát, amikor az égő gyertyából egyszer csak előbukkan egy kis csomag. Vajon mi lehet az? Kibontja és egy gyönyörű Swarovski kristályból készült ékszert talál! Óriási meglepődés! Ékszergyertyáink nem csak szimpla ajándékok, hanem egyben élményt is nyújtanak.

 

Hogy lehet a kettő egyben?

 

Azon túl, hogy illatgyertyáink megalkotásnál a külsőre is nagy hangsúlyt fektettünk, hogy méltó díszei legyenek a lakásnak, még valami mással is fel akartuk dobni. Ezért Swarovski kristályokból készült ezüst ékszereket rejtettünk el bennük. Igen, benne a viaszban! Nyugi, nem lesz baja, arra vigyázunk 🙂 Ahogy ég le a gyertya és fogy belőle a viasz, úgy kerül elő belőle az ékszer. Mint a Kinder tojás, csak felnőtt nőknek.

 

Honnan tudod, hogy milyen ékszer lesz a gyertyában?

 

Az az ékszer lesz benne az illatgyertyában, amit látsz a képen is, így te tudod eldönteni, hogy melyiket szeretnéd, nem zsákbamacska. Válaszd azt, amelyik leginkább illik az ajándékozott nő stílusához!